Stöd oss via mobilen

Det går också bra att göra engångsdonationer mobilt. Som Mobilsupporter stöder du Keren Kajemets arbete med 60 kronor varje månad via din mobilräkning.

Du kan enkelt stödja vår verksamhet direkt i din mobil. Via SMS kan du bli månadsgivare eller skänka enstaka gåvor.

Engångsdonationer:

SMS:a "KKL 25" för att ge 25 kronor
SMS:a "KKL 100" för att ge 100 kronor
SMS:a "KKL 150" för att ge 100 kronor

SMS:a "KKL 200" för att ge 200 kronor

SMS:a "KKL VATTEN" för att ge 60 kr till vattenprojekt
SMS:a "KKL RAOUL100" för att ge 100 kr till Raoul Wallenbergskogen

Skicka texten till nummer 72672

 

Bli månadsgivare:

För att ge 60 kronor varje månad: sms:a KKL MÅNAD60 till 72672

Månadsgivare, så här funkar det: du anmäler dig genom att skicka ett sms med orden KKL MÅNAD60 till 72672. I början av varje månad får du ett SMS till din mobil som drar 60 kr från din mobilräkning eller kontantkort.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration på tjänsten Mobilsupporter genom att skriva STOPP i ett SMS och skicka till nummer 72672.

 

Tack för ditt stöd!


* Nya regler för SMS-gåvor fr om 1 februari 2013:

Från och med den 1:a februari 2013 hanteras betalningar vid SMS-köp inte längre av din operatör utan istället av operatörernas (Telia, Tele2, Telenor och Tre) gemensamma betalningstjänst WyWallet. Det är en tjänst som teleoperatörerna tillhandahåller för att tillgodose kraven i de två lagar som träder i full kraft den 1 februari - Betaltjänstlagen samt Lagen om elektroniska pengar. Lagarna kräver en ökad säkerhet och registrering för att handla med mobilen.

Så här går det till:
Ge en första gåva med sms, precis som tidigare. Kostnaden hamnar på din mobilfaktura.

Genom att göra ett andra köp accepterar du villkoren för WyWallet.

Det är nästan lika enkelt att göra sms-köp från företagsmobilen. Betaltjänstlagen kräver att man ska veta vem det är som gör ett köp med mobilen. Därför måste du som vill göra sms-betalningar från företagsmobilen registrera dig i WyWallet-appen eller på webben. När du registrerar dig väljer du betalsätt.
Det smidigaste är att koppla ett kreditkort till ditt WyWallet-konto. Då behöver du aldrig tänka på att fylla på kontot när du handlar med mobilen. 

* Sms tjänsten levereras av Multimobil. Vid eventuella frågor kring SMS gåvor, vänligen kontaka dem här)